Het bedrijf
Waterkoort Ginalski (sinds 1998) is specialist in begrijpelijke teksten, strategisch communicatieadvies en implementatie van doeltreffend communicatiebeleid. We verzorgen journalistieke en informatieve teksten voor overheids- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, ingenieurs- en trainingsbureaus, natuur- en milieuorganisaties, bedrijven en een advocatenkantoor.
Bovendien voert Waterkoort Ginalski de hoofd- en eindredactie van diverse gemeentelijke publicaties en uitgaven.

Strategisch communicatieadvies

Bureau Waterkoort Ginalski adviseert u over hoe u uw doelstellingen behaalt. We ondersteunen bij het realiseren van communicatieactiviteiten. We ontwikkelen ook bijzondere communicatieconcepten. Creativiteit met uw doel voor ogen!

 

Pro-actief en betrokken

Waterkoort Ginalski staat voor begrijpelijke taal, doeltreffende communicatie en voor deskundigheid. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een prettige samenwerking vormen ons handelsmerk. Waterkoort Ginalski werkt snel, flexibel en concurrerend en vormt samen met redacteuren, grafische vormgevers en media-ontwerpers een netwerk van communicatieprofessionals. Of het nu gaat om een bescheiden of een omvangrijke opdracht: samen staan we borg voor een prima resultaat.

 

 

Facebook Linkedin Twitter
Pé Hawinkelsstraat 38
6543 JD Nijmegen
(024) 348 23 23