Over Waterkoort Ginalski
Drijvende kracht achter Waterkoort Ginalski is Peter Waterkoort.

 
Hij is een ervaren tekstschrijver, sparringpartner en senior communicatieadviseur. Peter Waterkoort combineert brede expertise met vakspecifieke deskundigheid. Vanuit de doelgroep naar de problematiek kijken - en ernaar handelen - is de kern van zijn aanpak. Zijn oplossingen zijn flexibel, creatief en praktisch en sluiten aan op uw organisatie.

Communiceren is meer dan woorden alleen. Zijn overtuiging is dat taal, enthousiasme en betrokkenheid belangrijke sleutels zijn. Communicatie is nu eenmaal mensenwerk. Mensen die anderen ergens bij willen betrekken, iets willen laten weten of doen. Daar de juiste woorden en manier voor vinden, inspireert hem. Zijn inlevingsvermogen, de wil en het niet aflatende enthousiasme om bij iedere opdracht opnieuw over alle aspecten van uw organisatie en uw product of dienst na te denken, leveren doeltreffende resultaten op.

Peter Waterkoort volgde na zijn studie rechten, de regieopleiding, de vierjarige schrijversvakschool ‘t Colofon in Amsterdam en de opleiding communicatieadviseur bij Van der Hilst Communicatie.
 


 

Pé Hawinkelsstraat 38
6543 JD NIJMEGEN
(024) 348 23 23